Ντόι: Δύο εθνικές ομάδες για χάρη του – Θα προλάβει η Ελλάδα; (vid+pics)

Ντόι: Δύο εθνικές ομάδες για χάρη του – Θα προλάβει η Ελλάδα; (vid+pics)

Ο 19χρονος δικαίωσε τον Μίτσελ για την εμπιστοσύνη του και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις αποδεικνύει ότι αποτελεί το μέλλον του Ολυμπιακού – Θα μπορούσε να αποτελέσει και το μέλλον της εθνικής ομάδας, αρκεί να τον προλάβει η γαλανόλευκη από την Αλβανία…

Είναι η αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού. Αρπαξε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Μίτσελ και κατάφερε να κερδίσει μια θέση στη βασική 11άδα των Πειραιωτών. Ο λόγος για τον Ανδρέα Ντόι.

Ο 19χρονος, ο οποίος αποτελεί γέννημα – θρέμμα της ακαδημίας του Ολυμπιακό, πήρε το βάπτισμα του πυρός από τον Μίτσελ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (9/10) και μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του κατάφερε να εδραιωθεί στην 11άδα των πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι έξι Έλληνες στην εντεκάδα, ο επίμονος κηπουρός και αυτό το… κάτι του Χάμες

Μάλιστα, ο νεαρός άσος μονιμοποιήθηκε στις αρχικές επιλογές του Μίτσελ ως κεντρικός αμυντικός, παρότι όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού ως μέσος (6άρι – 8άρι). Ο Ισπανός τεχνικός τον έβαλε ως κεντρικό αμυντικό και δικαιώθηκε απόλυτα, με τον 19χρονο να βγάζει ασπροπρόσωπο τον προπονητή των πρωταθλητών.

Ο Ντόι, παρότι στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και έβαλε αυτογκόλ στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού, δεν πτοήθηκε. Παρέμεινε συγκεντρωμένος και μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφερε να σταθεί όρθιος και να κερδίσει μια θέση στην αρχική 11άδα των Πειραιωτών. Από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι και το χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, ο 19χρονος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 7 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας μάλιστα και μια ασίστ. Αυτή στο παιχνίδι με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον νεαρό άσο να βρίσκει με ωραία μακρινή μπαλιά τον Μπακαμπού.

Ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μέχρι το καλοκαίρι του 2025, δικαιώνει απόλυτα τον Μίτσελ για την εμπιστοσύνη του και με τις εμφανίσεις του αποδεικνύει περίτρανα ότι μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο. Ο 19χρονος αποτελεί το μέλλον του πειραϊκού συλλόγου. Υπό προϋποθέσεις και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εάν κινηθεί γρήγορα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ και οι συνεργάτες του και καλέσουν τον νεαρό αμυντικό στην εθνική ομάδα.

Ο Ντόι έχει γεννηθεί στην Αθήνα, αλλά έχει ρίζες από την Αλβανία, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί τόσο στην εθνική ομάδα της χώρας μας όσο και στην εθνική ομάδα της Αλβανίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια… αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στις εθνικές ομάδες των δύο χωρών. Εχει παίξει στις Κ16 (2 συμμ.) και Κ21 (1 συμ.) της Αλβανίας, αλλά και στις Κ17 (6 συμ.) και Κ19 (3 συμ.) της Ελλάδας.

Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στην εθνική ομάδα της Αλβανίας. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να τον «κλέψει», αφού όπως προαναφέραμε, έχει γεννηθεί στην Αθήνα (2/2/2003). Ο υψηλόσωμος (1.90 μ.) θα μπορούσε να αποτελέσει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της εθνικής ομάδας, αρκεί να τον προλάβει η γαλανόλευκη. Ακόμα δεν έχει κληθεί από κάποια ομοσπονδία, αλλά είναι και το θέμα ποια θα προλάβει…

Η Ελλάδα ή η Αλβανία;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ