Ρέτσος: Πρώτη εμφάνιση με την Εθνική μετά από 4.5 χρόνια!

Ρέτσος: Πρώτη εμφάνιση με την Εθνική μετά από 4.5 χρόνια!

Τελευταία φορά είχε αγωνιστεί τον Μάρτιο του 2018 στο φιλικό με την Ελβετία.

Ετοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από 4.5 χρόνια με τη φανέλα της εθνικής ομάδας είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική 11άδα της γαλανόλευκης για το φιλικό με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη (21:15) και ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά με το εθνόσημο μετά το 2018. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος με την γαλανόλευκη ήταν στις 23/3/2018 και το φιλικό με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ (0-1).

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μήτογλου: Βγαίνει η απόφαση, στις επάλξεις Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Προπονητής της Εθνικής ομάδας ήταν ο Μίκαελ Σκίμπε, με τον άσο του Ολυμπιακού να ξεκινάει στο αριστερό άκρο της άμυνας και να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μάλιστα, οι υπόλοιποι τρεις στην άμυνα ήταν οι Μανωλάς, Σωκράτης και Τοροσίδης (δεξί μπακ).

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Ρέτσου με το εθνόσημο, καθώς οι τραυματισμοί που ακολούθησαν δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα. Ο 24χρονος αμυντικός επέστρεψε σε αποστολή της γαλανόλευκης το 2021 (σ.σ στα ματς με Κόσοβο και Σουηδία), με τον Γουστάβο Πογέτ να του δίνει απόψε φανέλα βασικού.

Ο άσος του Ολυμπιακού αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, έχοντας παρτενέρ του τον Χατζηδιάκο, ενώ αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται ο Γιαννούλης και στο δεξί ο Ρότα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή θα είναι η 5η εμφάνιση του Ρέτσου με την γαλανόλευκη, με την οποία έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 19 ετών και 22 ημερών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ