Σάντος για Ρονάλντο: «Δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%»

Σάντος για Ρονάλντο: «Δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%»

Ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Νότια Κορέα, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει πλάνο σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί.

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας έχει κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντιάλ του Κατάρ και θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για να εξασφαλίσει την πρωτιά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ωστόσο, απουσίασε από τις δύο τελευταίες προπονήσεις των Πορτογάλων και η συμμετοχή του είναι αμφίβολή, όπως παραδέχτηκε και ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου.

«Καταρχάς για να δούμε αν θα προπονηθεί σύντομα. Αν είναι σε συνθήκες που μπορεί. Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%, θα αποφασίσω μόνο στην προπόνηση. Αν προπονείσαι κανονικά, φυσικά κι είσαι μέρος των 20 παικτών που θα είναι διαθέσιμοι.

Διαβάστε επίσης: Το δράμα του Μάκη Γιατρά

Έγινε αλλαγή και στα δύο παιχνίδια. Υπάρχει πλάνο σε περίπτωση που ο Κριστιάνο δεν μπορεί να παίξει. Επιπλέον, δεν υπάρχει παίκτης εδώ που να είναι εγγυημένος ότι θα παίζει πάντα.

Υπάρχουν παίκτες που θα παίξουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Τώρα, είχαμε ένα πλάνο. Αν δεν το είχαμε, θα ήταν κακό για εμάς», ήταν τα λόγια του Σάντος για την ετοιμότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και το πως θα το αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ