Μπέλινγκχαμ: «Η στιγμή μας θα έρθει»

Μπέλινγκχαμ: «Η στιγμή μας θα έρθει»

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, μέσα από ανάρτησή του στα social media, μίλησε για τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Μουντιάλ, αναφέροντας πως η καλύτερη ομάδα δεν κερδίζει πάντα, ενώ έστειλε και το μήνυμα για το μέλλον.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα ονόματα που ξεχώρισαν από την παρουσία της Αγγλίας στα γήπεδα του Κατάρ, παίρνοντας φανέλα βασικού από τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, μόλις στα 19 του χρόνια και μπορεί να αισιοδοξεί πως το μέλλον του είναι λαμπρό.

Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει και μετά τον αποκλεισμό των «τριών λιονταριών», λέγοντας πως η ήττα από τη Γαλλία θα πονάει για καιρό, αλλά η δική τους στιγμή θα έρθει.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έχει κερδίσει παίκτες…

Η ανάρτηση του Μπέλινγκχαμ:

«Αυτό θα μας πονάει για αρκετό καιρό. Η καλύτερη ομάδα του γηπέδου αποχαιρετά την διοργάνωση, όμως αυτό είναι κάποιες φορές το ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά είμαι τόσο περήφανος για την προσπάθεια, την μάχη που δώσαμε και την απόδοση των συμπαικτών μου κατά τη διάρκεια όλου του τουρνουά.

Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς για την αγάπη και την υποστήριξή τους τις τελευταίες εβδομάδες και θα παραμείνουν στο πλάι μας παρά το ατυχές αποτέλεσμα γιατί ξέρουν ότι θα αξιοποιήσουμε αυτή την εμπειρία για να ωριμάσουμε σαν ομάδα ενόψει των επόμενων μεγάλων ραντεβού. Συνεχίστε να πιστεύετε σε εμάς, η δικιά μας στιγμή θα έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ