Οι Γάλλοι τίμησαν Γκριζμάν και Γιορίς για τα ρεκόρ τους (vids)

Οι Γάλλοι τίμησαν Γκριζμάν και Γιορίς για τα ρεκόρ τους (vids)

Με δύο special φανέλες για τα ρεκόρ που πέτυχαν στον προημιτελικό απέναντι στην Αγγλία τιμήθηκαν ο Ούγκο Γιορίς και ο Αντουάν Γκριζμάν στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Η Γαλλία ήταν η μεγάλη νικήτρια του προημιτελικού του Μουντιάλ απέναντι στην Αγγλία, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη του θεσμού, το Μαρόκο.

Μπορεί ο Τσουαμενί και ο Ζιρού να ήταν εκείνοι που πέτυχαν τα γκολ που τελικά έδωσαν τη νίκη στους «τρικολόρ», ωστόσο δύο άλλοι ποδοσφαιριστές είχαν τη τιμητική τους στα πανηγύρια μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έχει κερδίσει παίκτες…

Συγκεκριμένα, οι Αντουάν Γκριεζμάν και Ούγκο Γιορίς, έσπασαν δύο σπουδαία ρεκόρ στην ιστορία της εθνικής ομάδας και παρέλαβαν ως δώρο από μία φανέλα για να θυμούνται ακριβώς αυτό. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης παρέλαβε τη φανέλα με το Νο 28 για το γεγονός πως με τις δύο ασίστ που έβγαλε στο παιχνίδι έφτασε τις 28 στην καριέρα του με τους μπλε και έγινε ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της εθνικής.

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός των πρωταθλητών κόσμου, Ούγκο Γιορίς, πήρε τη φανέλα με το Νο 143, μιας και αυτό ήταν το 143ο ματς της καριέρας του με το εθνόσημο, όντας έτσι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ