Επίσημα παρελθόν από την εθνική Ολλανδίας ο Φαν Χάαλ

Επίσημα παρελθόν από την εθνική Ολλανδίας ο Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, μετά από την ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Το τέλος της θητείας του Λουίς Φαν Χάαλ στην άκρη του πάγκου της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Οι Οράνιε δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν κάποια διάκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα προημιτελικά από την μετέπειτα πρωταθλήτρια κόσμου, Αργεντινή.

Η ολλανδική ομοσπονδία, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φαν Χάαλ, ευχαριστώντας τον για όλα όσα έχει προσφέρει στην εθνική ομάδα της χώρας του. Άλλωστε αυτή ήταν η τρίτη φορά που βρέθηκε στο τιμόνι της εθνικής και στις δύο τελευταίες ήταν αήττητος σε τελική φάση Μουντιάλ, αποχωρώντας ως δεύτερος σε παρουσίες στον πάγκο της χώρας του (63) κα πρώτος σε νίκες (40).

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης και τα ανεξήγητα…

Η ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό του φάνηκε και από τον τρόπο που ήρθε το διαζύγιο, με τον ίδιο να το ανακοινώνει πρώτος, κατόπιν συνεννόησης με την ομοσπονδία και την επίσημη ενημέρωση να έρχεται την Πέμπτη (22/12).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ