Εθνική Αργεντινής : Προβληματισμένοι με Αγκουέρο

Εθνική Αργεντινής : Προβληματισμένοι με Αγκουέρο

Ο γιατρός της εθνικής Αργεντινής, Ομέρο Ντ’ Αγκοστίνο, πιστεύει πως ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν θα είναι 100% έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά την επέμβαση που έκανε στον μηνίσκο.

Πριν από μερικές μέρες ο Σέρχιο Αγκουέρο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο. Οι γιατροί της Μάντσεστερ Σίτι από την αρχή έκαναν λόγο πως ο «Κουν» δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στην αποθεραπεία του και ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της εθνικής Αργεντινής έχουν άλλη άποψη. Όπως τόνισε με δηλώσεις του ο επικεφαλής του, Ομέρο Ντ’ Αγκοστίνο, o έμπειρος στράικερ θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο απ’ όσο πιστεύουν οι Πολίτες για να είναι 100% έτοιμος.

«Το γεγονός ότι ένας παίκτης υποβλήθηκε σε επέμβαση 60 ημέρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ανησυχητικό. Η διαδικασία αποθεραπείας χρειάζεται τουλάχιστον πέντε εβδομάδες. Όταν υπάρχουν παλιότεροι τραυματισμοί, η επούλωση γίνεται με πιο αργό ρυθμό από ό,τι θα έλπιζε κανείς», εξήγησε ο Ντ’ Αγκοστίνο.

«Το πρόβλημα δεν ξεπερνιέται ποτέ πριν τις τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, κάποιες φορές και παραπάνω. Εκτιμώ ότι δεν θα φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο έτοιμος 100%. Η ανατομία είναι ανατομία και ο τραυματισμός του συγκεκριμένος. Οι γιατροί προπάθησαν να αντιμετωπίσουν συντηρητικά την κατάσταση χωρίς να χειρουργήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν», τα λόγια του σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Αγκουέρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ