Ντάλιτς ως το 2026 στην Εθνική Κροατίας (pics)

Ντάλιτς ως το 2026 στην Εθνική Κροατίας (pics)

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το 2026 με την Κροατία, ως επιβράβευση για την καταπληκτική πορεία της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Κροατικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, αφού επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026.

Ο πλέον επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της «Χρβάτσκα», με μία δεύτερη θέση στο Μουντιάλ του 2018 και πρόσφατα την τρίτη θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ, ως επιβράβευση για την πορεία της Κροατίας επιλέχθηκε να συνεχίσει να καθοδηγεί τον Μόντριτς και την παρέα του.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν; Του Μπαλτάκου και του Μπένετ;

Βρίσκεται στην εθνική ομάδα της χώρας του από το 2017 και αν μείνει μέχρι το 2026 θα συμπληρώσει 9 χρόνια παρουσίας στον Κροατικό πάγκο, έχοντας ήδη κοουτσάρει σε 70 παιχνίδια το ομοσπονδιακό συγκρότημα. Σε αυτά τα ματς έχει 48.5% ποσοστό νικών, με 34 νίκες, 18 ισοπαλίες και 18 ήττες, με 113 γκολ υπέρ και 86 κατά στην παρουσία του στη «Χρβάτσκα».

Ο ίδιος ο Ντάλιτς μην μπορώντας να κρύψει την ικανοποίησή του δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Κούστιτς και την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Δεν υπάρχει καλύτερη δουλειά για εμένα. Δεν υπάρχει πιο τιμητική δουλειά από το να οδηγείς την Κροατία ως πρώτος προπονητής και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το μέλλον.»

Ο πρόεδρος της Κροατικής Ομοσπονδίας, Μαριάν Κούστιτς αναφερόμενος στον Ντάλιτς είπε: «O Ζλάτκο Ντάλιτς έχει καταφέρει κάθε στόχο που του έχουμε θέσει και έχει πετύχει δύο εκπληκτικά επιτεύγματα. Η συνεργασία μας είναι τέλεια. Συνεχίζουμε με αυτόν στο τιμόνι. τον πιστεύω. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στους Κροάτες φιλάθλους.»

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ