Το μυστήριο της φανέλας: Πού τη βρήκε η Εθνική ομάδα… (pics)

Το μυστήριο της φανέλας: Πού τη βρήκε η Εθνική ομάδα… (pics)

Ο κακός χαμός με τη νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας...

Μπόλικη… σκόνη έχει σηκώσει η νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας. Ο ντόρος γύρω από τη νέα γαλανόλευκη εμφάνιση καλά κρατεί, με τις αντιδράσεις να είναι πολλές.

«”Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’αόρατου εχθρού…” έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως “όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κο Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25. Σφοδρή η κριτική που ασκείται στην Ομοσπονδία για τη νέα φανέλα.

Ο σταυρός με τις αγκυλωτές άκρες έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια και το μυστήριο παραμένει: Πού τη βρήκαν τη νέα εμφάνιση οι άνθρωποι της ομάδας;

Συμφωνία με τη NIKE για συγκεκριμένο σχέδιο δεν υπάρχει και όπως φαίνεται, η ΕΠΟ πήρε… μάτι από τη Γερμανία. Η Μόναχο 1860, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, ντύνεται με παρόμοια εμφάνιση και με τον αγκυλωτό σταυρό σε περίοπτη θέση.

Εκθετη και σε αυτό το μείζον ζήτημα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αλλη μια «επιτυχία» που φέρει την υπογραφή των ανθρώπων στο Πάρκο Γουδή. Η Εθνική πήρε «μεταγραφή» για την τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου…

Δείτε τη φανέλα της Μόναχο 1860 και θα καταλάβετε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ