Φιλικό με Λιθουανία και ευκαιρία για δοκιμές από Πογιέτ

Φιλικό με Λιθουανία και ευκαιρία για δοκιμές από Πογιέτ

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τη Λιθουανία με τον Γκουστάβο Πογιέτ να αναμένεται να δοκιμάσει κάποια καινούρια πράγματα.

Η Εθνική Ελλάδος μετά τη νίκη επί του Γιβραλτάρ με 2-0 στο Φάρο, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, εκεί όπου θα δώσει φιλικό κόντρα στους Λιθουανούς στην Opap Arena σήμερα στις 19:00. Αξίζει να σημειωθεί πως η  τελευταία φορά που η Εθνική αγωνίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν το Νοέμβριο του 2001, όταν είχε επικρατήσει σε φιλικό της Εσθονίας με 2-1.

Διαβάστε επίσης: «Ζωγράφισε» με το Μεξικό ο Πινέδα! (vid)

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι ο Γκουστάβο Πογιέτ (χωρίς τους τραυματίες Κουλιεράκη, Ιωαννίδη), και οι ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζουν τον αγώνα με σοβαρότητα με τον Ουρουγουανό τεχνικό ωστόσο να αναμένεται να προχωρήσει σε δοκιμές και καινούρια πράγματα.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει κόντρα στους Λιθουανούς με τερματοφύλακα τον Βλαχοδήμο, στόπερ, τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο, δεξί μπακ τον Ρότα και αριστερό τον Τσιμίκα. Στα χαφ θα παίξουν οι, Σιώπης και Μάνταλος ως οχτάρι, ενώ στα εξτρέμ οι Μασούρας, Πέλκας με κορυφή τον Παυλίδη και σύστημα 4-3-3. Στη διάρκεια πάντως της αναμέτρησης αναμένεται ο Ουρουγουανός να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά τη Λιθουανία η Εθνική θα αγωνιστεί ξανά στις 16 Ιουνίου εντός έδρας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του Euro με αντίπαλο την Ιρλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ