«Βατερλό» στην πρεμιέρα της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

«Βατερλό» στην πρεμιέρα της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

Η απόλυτη «ανοργανωσιά» της ΕΠΟ στη Νέα Φιλαδέλφεια και το μεγάλο φιάσκο με τον κόσμο παρά τα «τσουχτερά» εισιτήρια.

Η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου έχει καταφέρει να τα κάνει μαντάρα μέσα σε λίγους μήνες σε όλους τους τομείς, με αποκορύφωμα φυσικά το «φιάσκο» με την Εθνική ομάδα. Η ομοσπονδία επέλεξε για… ευνόητους λόγους να γίνει έδρα της γαλανόλευκης για τα προκριματικά του Euro 2024 η «Opap Arena» και έκανε πρεμιέρα στο γήπεδο αυτό στο χθεσινό φιλικό με τη Λιθουανία.

Τα… όργανα λοιπόν άρχισαν με το «καλημέρα» στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς από το ζέσταμα δεκάδες φίλοι της… Εθνικής που έπαιζε στο γήπεδο της ΑΕΚ είχαν αρχίσει και έβριζαν με χυδαίες εκφράζεις τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, προφανώς επειδή είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Όπως είναι φυσιολογικό, από την ΕΠΟ επικράτησε η απόλυτη… σιγή στο συγκεκριμένο ντροπιαστικό συμβάν, όμως αυτό ήταν μόνο η αρχή. Αποκορύφωμα αποτέλεσε αυτό που συνέβη έξω από το γήπεδο πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και έδειξε την απόλυτη ανοργανωσιά της ομοσπονδίας.

Το «Βατερλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΕΠΟ ήταν πως χιλιάδες παιδιά και οικογένειες που είχαν «χρυσοπληρώσει» το εισιτήριο των 25 ευρώ για να δουν την Εθνική ομάδα με τη Λιθουανία ταλαιπωρήθηκαν για πάρα πολύ ώρα αφού δεν τους επετράπη για κάποιον λόγο της ομοσπονδίας η είσοδος.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, 3-4 λεπτά πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση ήταν πλήθος κόσμου εκτός «Opap Arena», η οποία ήταν άδεια, με τον κόσμο να ταλαιπωρείται χωρίς κανέναν λόγο και μάλιστα εκατοντάδες να μην καταφέρνουν να δουν καν το φιλικό.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι περισσότεροι φίλαθλοι της «γαλανόλευκης» μπήκαν στις εξέδρες μετά το πρώτο 20λεπτο, ενώ πολλοί μπήκαν στο δεύτερο μέρος και ακόμη περισσότεροι δεν μπήκαν καθόλου. Η ΕΠΟ από την πρώτη μέρα της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια έδειξε την ανικανότητα της να οργανώσει ακόμη και το πιο απλό πράγμα, την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο, διότι υπήρχε μόλις ένας άνθρωπος της σε κάθε θύρα.

Δείτε μηνύματα από το φιάσκο «Opap Arena»: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ