Κροατία – Ελλάδα : «Έχουμε αποκλειστεί κατά 90%» παραδέχεται ο Παπασταθόπουλος

Κροατία – Ελλάδα : «Έχουμε αποκλειστεί κατά 90%» παραδέχεται ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, βγήκε μπροστά σαν αρχηγός μετά την ήττα και δεν κρύφτηκε λέγοντας πως για την ήττα και τον σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό δεν φταίει ο Σκίμπε αλλά τα ατομικά λάθη των παικτών.

Το 4-1 κόντρα στους Κροάτες ήταν βαρύ σκορ για την Ελλάδα που έκανε όλα τα λάθη μαζεμένα στο ματς αυτό. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν… μάσησε και παραδέχτηκε την τεράστια ευθύνη των παικτών για τον σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό, μη ψάχνοντας άλλοθι και δικαιολογίες σε τύχη και… τρίτους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός:

«Όπως αποδείχθηκε δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Η Κροατία ήταν καλύτερη από εμάς και θέλω να πω ότι είναι η πρώτη φορά στην προκριματική φάση που κάνουμε τόσα λάθη μαζεμένα.

Τα γκολ είναι ατομικά λάθη, που δεν τα είχαμε κάνει μέχρι τώρα και τα κάναμε μαζεμένα. Δεν είναι θέμα συστήματος. Ο προπονητής δεν έχει ευθύνη, γιατί αν δούμε τα γκολ που τρώμε και πως τα φάγαμε το τελευταίο που φταίει είναι το σύστημα.

Την Κυριακή περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Κατά 90% έχουμε χάσει την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να δείξουμε ότι δεν ήμασταν να χάσουμε 4-1, αλλά ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Θα το δούμε σαν να είμαστε 0-0 και θα παίξουμε για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ