Βόρεια Ιρλανδία – Ελβετία: «Ήταν ντροπή το πέναλτι που δόθηκε»

Βόρεια Ιρλανδία – Ελβετία: «Ήταν ντροπή το πέναλτι που δόθηκε»

Το πέναλτι της Ελβετίας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία που έκρινε και τον αγώνα (1-0) έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων, με τους ηττημένους να κάνουν λόγο για μια ντροπιαστική απόφαση.

«Βράζουν» στη Βόρεια Ιρλανδία με την απόφαση του διαιτητή Οβίντιου Χάτεγκαν να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Ελβετίας στον χθεσινοβραδινό αγώνα χαρίζοντας της τη νίκη (0-1), σε μια φάση που η μπάλα βρίσκει ξεκάθαρα στην πλάτη του Κόρι Έβανς.

«Ήταν ντροπή. Η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι μου. Το είχα μαζέψει και με χτύπησε στο πίσω μέρος, στην πλάτη μου. Είμαι τρομερά απογοητευμένος από την απόφαση του διαιτητή. Το χειρότερο είναι ότι πήρα και κάρτα, που σημαίνει πως θα χάσω τον επαναληπτικό» είπε ο πρωταγωνιστής της φάσης, Κόρι Έβανς.

Ο αρχηγός των Βορειοϊρλανδών, Τζόνι Έβανς, φανερά εκνευρισμένος έκανε λόγω για μια τραγική απόφαση, φέρνοντας ως παράδειγμα και το χέρι του Τιερί Ανρί, που δεν δόθηκε ποτέ, στα προκριματικά για το Euro του 2008.

«Ήταν χειρότερη απόφαση και από το χέρι του Ανρί στους Ιρλανδούς, γιατί ο διαιτητής έχει σφυρίξει κάτι, το οποίο δεν υπάρχει» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του αμυντικού της Γουέστ Μπρομ.

Το έργο των Βορειοϊρλανδών πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού καμία ομάδα στην ιστορία των προκριματικών δεν έχει καταφέρει να προκριθεί έχοντας υποστεί εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι.

Δείτε την επίμαχη φάση στο παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ