Αναλαμβάνει την εθνική Ιταλίας ο Μαντσίνι

Αναλαμβάνει την εθνική Ιταλίας ο Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι συμφώνησε με την ομοσπονδία της Ιταλίας προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «σκουάντρα ατζούρα».

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και θα αντικαταστήσει τον Τζιανπιέρο Βεντούρα.

Η ομοσπονδία της Ιταλίας έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό τον κατάλληλο τεχνικό για να αναλάβει τα ηνία της σκουάντρα ατζούρα και είχε ως πρώτη επιλογή τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός αρνήθηκε κι έτσι οι άνθρωποι της Ιταλίας στράφηκαν στη λύση του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο προπονητής της Ζενίτ απάντησε σχεδόν αμέσως θετικά στην πρόταση που δέχτηκε και θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επιστροφής της Ιταλίας στην τελική φάση του Euro του 2020. Ο Μαντσίνι συμφώνησε για δύο χρόνια και θα αμείβεται με 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε χθες το βράδυ με Αλεσάντρο Κοστακούρτα, αλλά και τον τιμ μάνατζερ της εθνικής ομάδας, Λέλε Οριάλι, σε ξενοδοχείο της Ρώμης και μέσα σε λίγες ώρες τα είχαν βρει. Αν και ο Μαντσίνι έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ