Κροατία – Ελλάδα: «Περιμένουμε εχθρική ατμόσφαιρα στη ρεβάνς», δήλωσε ο Πέρισιτς

Κροατία – Ελλάδα: «Περιμένουμε εχθρική ατμόσφαιρα στη ρεβάνς», δήλωσε ο Πέρισιτς

Ο Ιβάν Πέρισιτς μίλησε για τον αγώνα της Κροατίας με την Ελλάδα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στον επαναληπτικό στην Αθήνα η ομάδα του περιμένει να βρει εχθρική ατμόσφαιρα

Ο Ιβάν Πέρισιτς περιμένει εχθρική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του 4-1 στην Κροατία. Ο 28χρονος άσος μίλησε για το ματς κόντρα στην Ελλάδα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Εθνική μας δεν έχει τύχη εάν η ομάδα του αγωνιστεί όπως έκανε στο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιέσαμε από το πρώτο λεπτό και βοήθησε πολύ ότι παίζαμε μπροστά στο κοινό μας. Όταν έχουμε τέτοια υποστήριξη, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Ήταν σίγουρα η καλύτερή μας εμφάνιση στα προκριματικά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη απόδοση και στη ρεβάνς, όπου περιμένουμε εχθρική ατμόσφαιρα. Όμως τα καταφέραμε σε ανάλογες συνθήκες στην Ουκρανία και μπορούμε να τα καταφέρουμε και στον Πειραιά».

«Θα χρειαστεί να αντέξουμε την αρχική πίεση των Ελλήνων και μετά θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ειδικά αν πετύχουμε ένα γκολ. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς, δεν πιστεύω πως η Ελλάδα θα έχει τύχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ