Ουρουγουάη: Ανακοίνωσε τον Μπιέλσα, αύριο η επίσημη παρουσίαση

Ουρουγουάη: Ανακοίνωσε τον Μπιέλσα, αύριο η επίσημη παρουσίαση

Επίσημα σε εποχή Μπιέλσα οι «σελέστε».

Εποχή Μαρσέλο Μπιέλσα στην Ουρουγουάη, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη του στην εθνική ομάδα της χώρας. Ο διάσημος τεχνικός, ο οποίος απολύθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 από τη Λιντς, ανέλαβε την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως σχετικά ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Champions League: Οι ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχής τους στους ομίλους (pic)

Η αποχώρηση του Ντιέγκο Αλόνσο, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας στη φάση των ομίλων του τελευταίου Μουντιάλ άνοιξε το δρόμο για τη διαδοχή του. Ο 67χρονος Μπιέλσα έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομοσπονδίας της χώρας και ταξίδεψε στο Μοντεβιδέο, όπου υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη του.

Ετσι η «τσελέστε» θα είναι η τρίτη εθνική ομάδα που θα προπονήσει ο διάσημος κόουτς μετά την Αργεντινή (1998-2004) και τη Χιλή (2007-2011). Ο Μπιέλσα θα παρουσιαστεί ως ο νέος προπονητής της Ουρουγουάης αύριο σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό στάδιο «Centenario» στο Μοντεβιδέο.

Με την άφιξή του στην Ουρουγουάη, ο Μπιέλσα θα γίνει ο δεύτερος ξένος που θα ηγηθεί της «Celeste», μετά από τον συμπατριώτη του Ντανιέλ Αλμπέρτο Πασαρέλα μεταξύ 1999 και 2001.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ