Επιστροφή Πάρντο, ήττα για Κολομβία

Επιστροφή Πάρντο, ήττα για Κολομβία

Ο Φελίπε Πάρντο του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια με την Εθνική Κολομβίας. όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει αρκετά, με την εθνική ομάδα της χώρας του να ηττάται με 2-1 κόντρα στη Νότιο Κορέα.

Επιστροφή στην Εθνική Κολομβίας για τον Φελίπε Πάρντο. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού πέρασε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό του αγώνα των «Καφετέρος», χωρίς όμως να μπορέσει να αποτρέψει την ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με 2-1 από τη Νότια Κορέα.

Τα δύο γκολ (11ο και 61ο λεπτό) του επιθετικού της Τότεναμ, Σον, ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στην ασιατική ομάδα στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Σουουόν. Η Κολομβία μείωσε στο 76′ με τον Ζαπάτα, προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, η επιστροφή του Φελίπε Πάρντο στην Εθνική ομάδα της χώρας του μετά από δύο χρόνια, και συγκεκριμένα από τις 17 Νοεμβρίου 2015 κόντρα στην Αργεντινή, δεν έγινε και με τον πλέον επιθυμητό τρόπο. Ο επόμενος αγώνας των «Καφετέρος» θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου κόντρα στην Κίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ