Σκίμπε : «Τερματοφύλακες έχουμε, επιθετικοί μας λείπουν»

Σκίμπε : «Τερματοφύλακες έχουμε, επιθετικοί μας λείπουν»

Ο Μίκαελ Σκίμπε δήλωσε πως η Εθνική Ελλάδας έχει πολλούς τερματοφύλακες και ότι αυτό που της λείπει είναι οι επιθετικοί, ενώ μίλησε και για το επόμενο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία.

Ο Μίκαελ Σκίμπε ήταν καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή» και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Ελλάδα έχει αφθονία σε τερματοφύλακες και πως αυτοί που λείπουν, είναι οι επιθετικοί. Επίσης ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, ενώ σχολίασε και τις κλήσεις για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τελικό: «Θα είμαι στον αγώνα για τον δω. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Η μία ομάδα είναι πολύ κοντά στην άλλη. Και οι δύο βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Η ΑΕΚ θα θέλει το νταμπλ αλλά και ο ΠΑΟΚ θα θέλει να δείξει πως μπορεί να πάρει το τρόπαιο».

Για το φιλικό της Εθνικής: «Τερματοφύλακες έχουμε σε αφθονία. Οι επιθετικοί είναι που μας λείπουν. Για το φιλικό με την Σ. Αραβία από το εξωτερικό θα καλέσουμε μόνο τον Τζιόλη που έπαιζε εκεί και οι άλλες κλήσεις θα είναι όλες από το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια για την κατάκτηση πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια και στην ομάδα μπάσκετ για το ευρωπαϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ