Εθνική Ελλάδος : Η αποστολή για το φιλικό με την Σαουδική Αραβία

Εθνική Ελλάδος : Η αποστολή για το φιλικό με την Σαουδική Αραβία

Γνωστοί έγιναν οι 21 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Σαουδική Αραβία (15/5, 20:30). Ξεχωρίζουν οι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, μόνος «ξένος» ο Τζιόλης.

Τους 21 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για το φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τη Σαουδική Αραβία έκανε γνωστούς η ΕΠΟ, με τον Μίκαελ Σκίμπε να απευθύνει πρόσκληση κυρίως σε παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ο μοναδικός που κλήθηκε και αγωνίζεται σε πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14/5 και ώρα 12.20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Σ. Αραβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ