Η μεγάλη νύχτα των Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα

Η μεγάλη νύχτα των Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα

Ολα τα βλέμματα στραμμένα στους δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Στη μάχη των ημιτελικών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής U-23 ρίχνονται απόψε (20:00) οι Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα!

Η Γουινέα αντιμετωπίζει την Αίγυπτο, με την αναμέτρηση να αποκτά… ερυθρόλευκο χρώμα. Οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια και η συνεισφορά τους είναι κάτι παραπάνω από σημαντική στην πορεία της ομάδας τους έως τους «4» της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:Αποκάλυψη για Μπακασέτα από τον πρόεδρο της Τράμπζονσπορ!

Οι δύο άσοι των Πειραιωτών περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την αποψινή αναμέτρηση, καθώς το κίνητρο της Γουινέας είναι διπλό: Αφενός είναι μεγάλο το δέλεαρ της συμμετοχής στον τελικό του θεσμού που διεξάγεται στο Μαρόκο, αφετέρου υπάρχει και το «στοίχημα» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο μεγάλος στόχος της Γουινέας είναι η πρόκριση στο Παρίσι και μπορεί να επιτευχθεί και μέσω του μικρού τελικού. Η τρίτη θέση οδηγεί στους Ολυμπιακούς αγώνες και η εθνική ομάδα των Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα ονειρεύεται τη διάκριση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά και την ολοκλήρωση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής U-23, οι Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα αναμένεται να πάρουν τον δρόμο για την Ελλάδα προκειμένου να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ