Τρελή γκάφα του Μέσι με «οπαδό»

Τρελή γκάφα του Μέσι με «οπαδό»

Για οπαδό πέρασε ο Λιονέλ Μέσι τον Σεμπάστιαν Ντριούσι της Ζενίτ, όταν εκείνος του ζήτησε να βγάλουν μαζί μία φωτογραφία, ωστόσο ο Αργεντινός το έσωσε ζητώντας συγγνώμη

Μία μεγάλη γκάφα έκανε ο Λιονέλ Μέσι που όμως έσπευσε γρήγορα να απολογηθεί. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται μαζί με την αποστολή της «αλμπισελέστε» και στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα βρέθηκε ο Σεμπάστιαν Ντριούσι της Ζενίτ, ο οποίος τον χαιρέτησε και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο Μέσι όμως τον πέρασε για έναν απλό οπαδό και όχι επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ο 30χρονος άσος συνειδητοποίησε ότι τελικά δεν έβγαλε φωτογραφία με έναν απλό φίλαθλο, όταν είδε στο Instagram δημοσιευμένη τη φωτογραφία τους.

Αμέσως ο Μέσι έσπευσε να επικοινωνήσει με τον Ντριούσι και να του ζητήσει συγγνώμη ενώ μίλησε και σε Μέσο της χώρας του για το συγκεκριμένο περιστατικό λέγοντας:

«Νιώθω άσχημα που δεν τον αναγνώρισα στην αρχή διότι τον ξέρω, ξέρω ποιος είναι. Όταν μου ζήτησε φωτογραφία νόμιζα ότι ήταν από εκείνους που περιμένουν πάντα για φωτογραφία. Όταν είδα τη φωτογραφία στο Instagram, του ζήτησα συγγνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ