Ελλάδα – Κροατία : «Να παλέψουμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε», το μήνυμα του Παπασταθόπουλου (pic)

Ελλάδα – Κροατία : «Να παλέψουμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε», το μήνυμα του Παπασταθόπουλου (pic)

Αρχηγικό μήνυμα έστειλε ο Σωκράτης Παπασαταθόπουλος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με την Κροατία.

Η εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από την Κροατία ήταν βαριά για την Εθνική μας ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν μέσα σ’ εκείνους που ξεχώρισαν, ενώ σημείωσε και το μοναδικό τέρμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με τους Κροάτες, φρόντισε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους συμπαίκτες του, μέσω του μηνύματος που έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Όποιος κι αν είναι ο στόχος, μεγάλος ή μικρός, είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία της χώρας μας και την αξία της ομάδας. Για αυτό, σε αυτή τη δύσκολη στροφή της Εθνικής μας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι μαζί και να μη χάσουμε όσα με κόπο καταφέραμε: να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε το σεβασμό. Κι αυτό το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες. Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ