Εθνική Ελλάδας : Απών και ο Λάζαρος ενόψει Σαουδικής Αραβίας

Εθνική Ελλάδας : Απών και ο Λάζαρος ενόψει Σαουδικής Αραβίας

Μετά τον Κώστα Φορτούνη και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο φιλικό της Εθνικής κόντρα στη Σαουδική Αραβία.

Η Εθνική Ελλάδας θα αναχωρήσει με ορισμένα προβλήματα για τη Σεβίλλη ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Σαουδική Αραβία την Τρίτη 15/5 (21:30). Χθες, Κυριακή έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Μαζί με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, θα μείνει στην Ελλάδα και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής επιτελικός χαφ της ΑΕΚ αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και έτσι δεν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε για το φιλικό με τους Σαουδάραβες. Ο Χριστοδουλόπουλος δεν προπονήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει παίζοντας στο φιλικό με τον κίνδυνο υποτροπής.

Θυμίζουμε ότι στη χθεσινή προπόνηση και οι Μπακασέτας, Μάνταλος και Γαλανόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αφού είχαν αγωνιστεί στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Επίσης, οι Πέλκας, Λημνιός και Κουλούρης είχαν λάβει ειδική άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ωστόσο έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ