Ελλάδα – Κροατία : Γεμίζει το «Γ. Καραϊσκάκης» για χάρη της Εθνικής

Ελλάδα – Κροατία : Γεμίζει το «Γ. Καραϊσκάκης» για χάρη της Εθνικής

Οι φίλαθλοι της Εθνικής, δεν απογοητεύονται από την άσχημη εμφάνιση της ομάδας στο Ζάγκρεμπ (4-1) και θα στηρίξουν κατά χιλιάδες την προσπάθεια της Ελλάδας για το θαύμα.

Καμιά φορά δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Σημασία έχει και η προσπάθεια, η οποία δεν αμαυρώνεται από το κάκιστο πρόσωπο που έδειξε η Εθνική στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και την ήττα με 4-1.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτεται ο μέσος φίλαθλος αφού όλα δείχνουν πως θα προσφέρει τη στήριξή του στην Εθνική. Η ΕΠΟ κάνει λόγο για προπώληση που αγγίζει τις 20000 νούμερο που μπορεί να ανέβει και άλλο μέχρι αύριο το βράδυ.

Όπως δήλωσε και ο αρχηγός της ομάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο κόσμος καλό θα είναι να προσφέρει το χειροκρότημα του στους παίκτες τόσο εν όψει του ματς και της προσπάθειας επικής ανατροπής, όσο και για το πρόσωπο που έδειξαν σε όλα τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ:

«Κατόπιν ερωτημάτων σας που σχετίζονται με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Κροατία, σας ενημερώνουμε ότι αυτή έχει ξεπεράσει κατά τι τα 20.000.

Επ’ ευκαιρία της παρούσας ενημέρωσης, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε στους φίλους και φίλες της Εθνικής Ομάδας ότι η online πώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά από το www.pame-ethniki.gr μέχρι τις 17:00 αύριο το απόγευμα, ενώ από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πωλούνται εισιτήρια αυστηρά έως τις 15:00.

Η επισήμανση στο ωράριο πώλησης εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για το κοινό, διότι η συνήθης διαδικασία διαφοροποιείται για λόγους ασφαλείας (στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας πωλούνταν εισιτήρια μέχρι την ώρα έναρξής τους)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ