Μέσα στις κλήσεις της Σερβίας Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς

Μέσα στις κλήσεις της Σερβίας Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς

Στην Εθνική Σερβίας για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Euro κλήθηκαν οι Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς, Ζίβκοβιτς, εκτός ο Γκατσίνοβιτς.

Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον είχαν οι κλήσεις της Εθνικής Ομάδας της Σερβίας, για τα δύο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2024, με αρκετούς παίκτες από τη Super League να βρίσκονται στις επιλογές του Ντράγκαν Στόικοβιτς.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού, αλλά και ο εξαιρετικά φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, κλήθηκαν για την εθνική τους ομάδα και θα παίξουν απέναντι στην Ουγγαρία και τη Λιθουανία.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν βιαζόμαστε. Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά» (Vid)

Εκτός των κλήσεων έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ, μετά τον Ιούνιο που είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού.

Η Σερβία υποδέχεται την Ουγγαρία στις 7 Σεπτεμβρίου και παίζουν στη Λιθουανία στις 10 Σεπτεμβρίου και με 2 νίκες εξασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την παρουσία τους στο Euro.

Δείτε τις κλήσεις της Σερβίας: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ