Νοκ-άουτ ο Μπάλντοκ, χάνει το ματς με την Ολλανδία

Νοκ-άουτ ο Μπάλντοκ, χάνει το ματς με την Ολλανδία

Ο διεθνής αμυντικός υπέστη θλάση και δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι με την Ολλανδία – Τη θέση του θα πάρει ο Ρότα.

Χωρίς τον Τζορτζ Μπάλντοκ θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολλανδία (7/9, 21:45), για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο διεθνής αμυντικός ένιωθε ενοχλήσεις και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Απολαυστικός Ποντένσε: Τι είπε για τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς του και τα νέα του όνειρα (vid)

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι στη γάμπα, ενώ οι εξετάσεις έγιναν στο νοσοκομείο του Αϊντχόφεν, με τον ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ να ξεκινάει άμεσα θεραπείες, με στόχο να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το συντομότερο δυνατό.

Ένα από τα παιχνίδια που θα χάσει σίγουρα είναι το αυριανό με την Ολλανδία, με τον Λάζαρο Ρότα να παίρνει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας. Υπενθυμίζουμε ότι για το παιχνίδι με τους Οράνιε δεν υπολογίζεται ούτε ο Μαυροπάνος, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Παναγιώτης Ρέτσος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ