Πρώτη επαφή με τον Νάγκελσμαν για τη Γερμανική Ομοσπονδία

Πρώτη επαφή με τον Νάγκελσμαν για τη Γερμανική Ομοσπονδία

Οι Γερμανοί βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία βρίσκεται σε επαφή με τον σύμβουλο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν προκειμένου να διαπραγματευτεί την πρόσληψή του στην Εθνική ομάδα, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο Ρούντι Φέλερ, αθλητικός διευθυντής στη «Μάνσαφτ», ανέλαβε ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Χάνσι Φλικ και οδήγησε τη Γερμανία στη νίκη (2-1) στο φιλικό αγώνα με τη Γαλλία την Τρίτη, την πρώτη ύστερα από πέντε αγώνες.

Τώρα όμως είναι υπεύθυνος για την εύρεση νέου προπονητή, εννέα μήνες πριν το Euro 2024 που θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία.

Η Bild αναφέρει πως ο Φέλερ επικοινώνησε με τον σύμβουλο του πρώην προπονητή της Μπάγερν, ο οποίος είναι φαβορί για τη θέση και οι διαπραγματεύσεις για το οικονομικό σκέλος μιας ενδεχόμενης συνεργασίας έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μετά τη νίκη επί των «Μπλε», ο Φέλερ υποσχέθηκε νέο προπονητή «μέσα σε τρεις εβδομάδες». Προς το παρόν, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, το όνομα του οποίου κυκλοφορούσε για την Παρί Σεν Ζερμέν πριν από την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε στη θέση του Κριστόφ Γκαλτιέ, εξακολουθεί να πληρώνεται από την Μπάγερν.

Από τους Βαυαρούς είχε απολυθεί τον περασμένο Μάρτιο, στην κορύφωση μιας αποκαρδιωτικής σεζόν, δίνοντας τη θέση του στον Τόμας Τούχελ.

Ο Χάνσι Φλικ είδε την πόρτα της εξόδου μετά την εντός έδρας συντριβή της Γερμανίας από την Ιαπωνία (1-4) σε φιλικό αγώνα, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το 2022, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη φάση των ομίλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ