Σκαλόνι: «Αμφίβολος ο Μέσι»

Σκαλόνι: «Αμφίβολος ο Μέσι»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο και έχει καλέσει στην Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, όπως δήλωσε την Τετάρτη (11/10) ο προπονητής της «αλμπισελέστε» Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο Μέσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των παγκόσμιων πρωταθλητών παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπισε εδώ κι ένα μήνα, το οποίο τον κράτησε εκτός δράσης στην Ίντερ Μαϊάμι.

«Για αυτόν, μια ακόμη προπόνηση είναι σημαντική και θα μιλήσω μαζί του για να αποφασίσω αν θα παίξει ή όχι, αλλά πρέπει πρώτα να ο δω μαζί του και πάνω από όλα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ξεκινήσει», τόνισε ο Σκαλόνι στους δημοσιογράφους.

«Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες με το Περού και δεν είναι τόσο εύκολο να ορίσουμε αν είναι διαθέσιμος. Το σημαντικό είναι ότι νιώθει άνετα. Αυτό που μας αφήνει ήσυχους είναι ότι αν δεν είναι σε θέση να παίξει, υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του».

Στην ομάδα δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Άνχελ Ντι Μαρία και Άνχελ Κορέα, αλλά «μπήκε» ο Πάουλο Ντιμπάλα, παρά τον τραυματισμό του στο γόνατο σε ματς της Ρόμα την περασμένη Κυριακή (8/10).

«Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικοί απόντες, αλλά αυτοί που έρχονται για να τους αντικαταστήσουν, είναι πολύ ικανοί», κατέληξε ο Σκαλόνι.

Η Αργεντινή φιλοξενεί την Παραγουάη στο Estadio Monumental του Μπουένος Άιρες πριν αντιμετωπίσει το Περού στη Λίμα στις 17 Οκτωβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ