Νίκες για Αργεντινή (1-0), Εκουαδόρ (1-2) και Χιλή (2-0) – Γκέλα για τη Βραζιλία (1-1)

Νίκες για Αργεντινή (1-0), Εκουαδόρ (1-2) και Χιλή (2-0) – Γκέλα για τη Βραζιλία (1-1)

Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η μοναδική ομάδα που έκανε το 3 στα 3 είναι η Αργεντινή, επί της Παραγουάης, με τη Βραζιλία να «γκελάρει» με τη Βενεζουέλα.

Μπορεί στην Ευρώπη τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2026 να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, πραγματοποιήθηκε η τρίτη αγωνιστική των προκριματικών, με μεγάλη κερδισμένη την Αργεντινή.

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι (που ήρθε από τον πάγκο), επικράτησε με 1-0 της Παραγουάης, με βολέ του Οταμέντι, μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 3ο λεπτό και είναι η μοναδική που έκανε το 3 στα 3.

Διαβάστε επίσης: Αγκαλιά με την πρόκριση η απίθανη Αλβανία (3-0) – Μεγάλη νίκη για την Ισπανία (2-0) – Θρίαμβος της Τουρκίας στην Κροατία (0-1)

H μεγάλη της αντίπαλος, η Βραζιλία υποδέχθηκε τη Βενεζουέλα και αν και προηγήθηκε με γκολ του Γκάμπριελ, με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 50′, είδε το γκολ του Βινίσιους στο 73′ να ακυρώνεται από το VAR και τον Μπέλο στο 85′ να ισοφαρίζει σε 1-1, με απίθανο ψαλιδάκι.

Σε τροχιά πρόκρισης βρίσκεται και η Χιλή που πέτυχε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά, εντός έδρας με το Περού, με 2-0.

Το σκορ άνοιξε ξανά μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βαλντέζ στο 74′, για να έρθει το αυτογκόλ του Λόπεζ στο 90+1′ να «γράψει» το τελικό 2-0.

Πρώτη νίκη και για το Εκουαδόρ στην έδρα της Βολιβίας. Ο Παέζ έδωσε προβάδισμα στον Ισημερινό στο 45ο λεπτό, με τον Ραμάλλο να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους στο 83′ και τον Κέβιν Ροντρίγκεζ να δίνει τη νίκη με «buzzer beater» στο 90+6′.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ