Χαμός στην εθνική Βουλγαρίας: Μεγάλες μπηχτές από Ντεσπόντοφ!

Χαμός στην εθνική Βουλγαρίας: Μεγάλες μπηχτές από Ντεσπόντοφ!

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε πριν από την αναμέτρηση της Βουλγαρίας με την Λιθουανία, με τα λόγια του να δείχνουν το μέτριο κλίμα που επικρατεί.

Το κλίμα στην Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας δεν φαίνεται να είναι το καλύτερο δυνατό, λίγες ώρες μόνο πριν την αναμέτρηση τους για τα προκριματικά του Euro 2024, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του νυν παίκτη του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Η Βουλγαρία αντιμετωπίζει την Λιθουανία, με το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ, από τη στιγμή που η γειτονική χώρα έχει μόνο 2 βαθμούς στον όμιλο της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντεσπόντοφ:

«Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε εκτός έδρας την Λιθουανία, αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε και τα δώσαμε όλα. Ελπίζω αύριο ότι θα κερδίσουμε. Δεν νομίζω ότι παίζουμε άσχημα. Αντίθετα, παίζουμε πατάμε ψηλά. Είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε όμορφο και μοντέρνο ποδόσφαιρο και να κρατάμε την μπάλα. Τα αποτελέσματα μας με την Σερβία και το Μαυροβούνιο ήταν θέμα τύχης από γκολ που δεχτήκαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα».

Αυτή τη στιγμή, όλα είναι αρνητικά απέναντί ​​μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει ψυχολογικά. Εγώ, ο Ιβάιλο Τσότσεφ και ο Σπας Ντέλεφ που είμαστε πιο έμπειροι, προσπαθούμε να μιλήσουμε με τους υπόλοιπους παίκτες και να τους εξηγήσουμε ότι μόνο με νίκες μπορούμε να επαναφέρουμε την θετική σκέψη στους ανθρώπους και ειδικά στους δημοσιογράφους που μας κοιτούν με τον μεγεθυντικό φακό.

Δεν έχουμε παίξει στο Εθνικό Στάδιο «Βασίλ Λέφσκι» εδώ και δύο χρόνια. Δεν ήταν άσχημα και στα άλλα γήπεδα, είχαμε καλή ατμόσφαιρα. Ελπίζω αύριο να έρθει και ο κόσμος να μας βοηθήσει να πάρουμε την νίκη. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια εδώ και ελπίζω να επιστρέψουμε με νίκη γιατί θα είναι καλό για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ