Μάνταλος: «Αξίζαμε τη νίκη»

Μάνταλος: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Πέτρος Μάνταλος μετά το σπουδαίο διπλό στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία, τόνισε πως η Εθνική μας πήρε απόλυτα δίκαια την νίκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο, καταφέρνοντας να φύγει με το διπλό στις αποσκευές του, με τα τέρματα των Γιακουμάκη και Μασούρα από το πρώτο μέρος να διαμορφώνουν το τελικό 2-0 υπέρ της γαλανόλευκης.

Mετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του στην κάμερα του Alpha, χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως άπαντες στο «στρατόπεδο» της Εθνικής πλέον έχουν το μυαλό τους στο ματς «τελικό» κόντρα στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής – «Τελικός» με Ολλανδία (pics)

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέτρος Μάνταλος: 

Ξέραμε πως η Ιρλανδία πιέζει πολύ στα πρώτα λεπτά. Μετά από αυτό φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και δίκαια κερδίσαμε. Από τη στιγμή που θα πάμε στο ξενοδοχείο θα το ξεχάσουμε το παιχνίδι και κοιτάμε το πολύ δύσκολο επόμενο ματς.

Είπαμε πως πρέπει να κερδίσουμε εδώ που δεν ήταν εύκολο. Όλοι είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να κριθεί η πρόκριση τη Δευτέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ