Ντάλιτς : «Σωκράτης και Μανωλάς είναι από τους κορυφαίους στόπερ της Ευρώπης»

Ντάλιτς : «Σωκράτης και Μανωλάς είναι από τους κορυφαίους στόπερ της Ευρώπης»

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς στη συνέντευξή Τύπου του ματς της Ελλάδας με την Κροατία αναφέρθηκε στον λόγο που πήρε τη φανέλα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, τονίζοντας πως αυτός κι ο Μανωλάς είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης.

Ο προπονητής της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς μίλησε για το ματς με την Ελλάδα και ξεκαθάρισε πως δεν είναι ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι, αλλά αυτό που μετράει είναι η πρόκριση.

Επίσης, στάθηκε στη φιλοξενία των Ελλήνων, αλλά και τόνισε για το μέλλον του πως μέσα σε ένα λεπτό υπογράφει νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάλιτς: 

Για το παιχνίδι και την πρόκριση: «Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν ένας ωραίος αγώνας και εμείς πετύχαμε τον στόχο μας και πηγαίνουμε στην Ρωσία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Ελλάδα για την φιλοξενία και το ματς. Όλα ήταν σωστά και υπήρχε fair play».

Για το μέλλον του: «Σε ένα λεπτό είμαι έτοιμος να υπογράψω το νέο συμβόλαιό μου. Είμαι ευτυχισμένος για ότι πετύχαμε και σχεδιάζουμε το αύριο. Είναι χαρά και τιμή μου να είμαι προπονητής της Εθνικής».

Για το ότι κρίθηκε εύκολα υπέρ των Κροατών το ζευγάρι: «Δεν ήταν σημαντικό πριν την κληρωση το ποιος θα ήταν αντίπαλος. Στο Ζάγκρεμπ είχαμε ένα καλό ματς αλλά εδώ ήταν δύσκολο. Εάν είχαμε κερδίσει 1-0 θα ήταν σήμερα δύσκολα. Εμείς θέλαμε να πάμε στην Ρωσία».

Για το γιατί πήρε και ζήτησε την φανέλα του Σωκράτη: «Ο Σωκράτης και ο Μανωλάς είναι από τους κορυφαίους στόπερ στην Ευρώπη. Εγώ ήθελα να έχω κάτι από αυτό το ματς και ήθελα την φανέλα του Σωκράτη».

Για το τι έπρεπε να αλλάξει στο διάστημα που ανέλαβε την Κροατία: «Η ουσία είναι πως έχουμε πολύ καλές μονάδες με ποιότητα. Δεν χρειάστηκαν τόσες αλλαγές και τόση δουλειά. Μιλήσαμε και προσπαθήσαμε και δουλέψαμε καλά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και δεν θα ήταν καλό να μην περάσουμε».

Για την προσέγγιση των Κροατών στον αγώνα:  «Ήρθαμε έχοντας το 4-1 από το Μάξιμιρ. Σήμερα ήταν διαφορετικό το ματς επειδή η Ελλάδα ήταν πιο επιθετική. Σήμερα δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος αλλά το σημαντικό είναι ότι περάσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ