Παπασταθόπουλος : «Αν δεν πάμε στο επόμενο EURO, θα σταματήσω»

Παπασταθόπουλος : «Αν δεν πάμε στο επόμενο EURO, θα σταματήσω»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Κροατία ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεχίσει στην Εθνική αν δεν πάει στο EURO 2020.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως η Εθνική απέτυχε αφού δεν πήγε στη τελική φάση του Μουντιάλ, ενώ σε ερώτηση για τον Μίχαελ Σκίμπε απέφυγε να απαντήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη:

«Είναι μεγάλη η πίκρα, που δεν πάμε και πάλι σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους.

Πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά. Το EURO θα είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτήν την ομάδα, σίγουρα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμάς.

Θα είναι η… τρίτη και φαρμακερή. Αν δεν προκριθούμε, ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ, δηλαδή, σίγουρα. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα»!

Για τον αν πρέπει να μείνει ο Μίχαελ Σκίμπε, τόνισε: «Με τον Σκίμπε γίναμε οικογένεια. Μιλήσαμε τότε στην Αυστραλία και γίναμε ομάδα. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους 19 βαθμούς που πήραμε. Σίγουρα, έκανε λάθη, όπως κάναμε και εμείς. Κυρίως, την προηγούμενη Πέμπτη, στην Κροατία. Φταίνε όλοι, πρώτα οι παίκτες και μετά αυτός. Τώρα, αν θα μείνει, είναι ζήτημα δικό του και της ομοσπονδίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ