Απίστευτο στατιστικό για Μέσι και Αργεντινή!

Απίστευτο στατιστικό για Μέσι και Αργεντινή!

Η Εθνική Αργεντινής είναι ασταμάτητη και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της από το Μουντιάλ και μετά με τον Λιονέλ Μέσι να σπάει όλα τα κοντέρ.

Η Αργεντινή επικράτησε του Περού (2-0) και έκανε το 4 στα 4 στον δρόμο προς το Μουντιάλ του 2026 που θα διεξαχθεί σε Αμερική και Μεξικό, με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει δις και να γίνεται ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία των προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου στην Λατινική Αμερική με 31.

Η «Αλμπισελέστε» έχει ξεκινήσει ένα απίστευτο σερί από τον Ιούλιο του 2019 και την ήττα από την Βραζιλία στα ημιτελικά του τότε Κόπα Αμέρικα.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Δεν έχουμε κάνει μια προπόνηση όλοι μαζί, μία νίκη ή μία ήττα δεν είναι η συντέλεια του κόσμου»

Συγκεκριμένα, η παρέα του Μέσι στα τελευταία 51 παιχνίδια έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα η οποία είναι μάλιστα από την Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου. Στο διάστημα αυτό ο άσος της Ίντερ Μαϊάμι έχει συμμετοχή σε 53 γκολ από τα συνολικά 108 της ομάδας του με 39 τέρματα και 14 ασίστ.

Με τον Λιονέλ Σκαλόνι στο τιμόνι το ίδιο διάστημα ο «pulga» έσπασε την κατάρα που είχε με την εθνική του ομάδα και την οδήγησε σε τρία τρόπαια. Το Κόπα Αμέρικα, το Φιναλίσιμα και το μεγαλύτερο από όλα το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά το ματς με την Σαουδική Αραβία η πρωταθλήτρια κόσμου μετράει 14 σερί ματς χωρίς ήττα και μπορεί να στοχεύει στο ιστορικό ρεκόρ της Ιταλίας που είχε φτάσει τα 37. Να σημειωθεί πως το ρεκόρ αυτό ήταν πολύ κοντά στο να το ισοφαρίσει στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου όπου αγνοούσε την λέξη ήττα για 36 σερί αγώνες.

;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ