Πάει για βασικός κόντρα στη Βολιβία ο Κάλενς

Πάει για βασικός κόντρα στη Βολιβία ο Κάλενς

Ο Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ έχει μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στην αποψινή αναμέτρηση του Περού με τη Βολιβία.

Το Περού αντιμετωπίζει την Βολιβία εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής (16/11, 22:00) και ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Κάλενς συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός για τους Περουβιανούς.

Ο Κάλενς είχε κληθεί και στο «παράθυρο» του Οκτωβρίου από την εθνική του ομάδα, χωρίς τότε να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Αργεντινή, όμως όλα δείχνουν πως κόντρα στην  Βολιβία θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο για τον Σκάρπα» (pic)

Ο Κάλενς  αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο στο νικηφόρο 3-0 της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία, ενώ είχε αγωνιστεί και 82′ στην εκτός έδρας ισοπαλία της «Ένωσης», με την Κηφισιά.

Με δεδομένο πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ματίας Αλμέιδα, ο Κάλενς θα ξεκινήσει για το Περού σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς η Βολιβία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ το Περού έχει 1 ισοπαλία και 3 ήττες μέχρι στιγμής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ