Ιταλία: Εκτός ο Μπαστόνι με Βόρεια Μακεδονία και Ουκρανία

Ιταλία: Εκτός ο Μπαστόνι με Βόρεια Μακεδονία και Ουκρανία

Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι τέθηκε εκτός προπονήσεων της εθνικής Ιταλίας λόγω τραυματισμού και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Βόρεια Μακεδονία και Ουκρανία.

Μεγάλο πρόβλημα για την Εθνική Ιταλίας και τον Σπαλέτι με τον Μπαστόνι.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τρέχει για να καλύψει τη μη διαθεσιμότητα των Αλεσάντρο Μπαστόνι (θλάση στη δεξιά γάμπα) και Γκουλιέλμο Βικάριο (ίωση), ενόψει των δύο αγώνων της «Σκουάντρα Ατζούρα» με τη Βόρεια Μακεδονία και την Ουκρανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2024.

Διαβάστε επίσης: H «αμαρτωλή πόλη» του Λας Βέγκας επιστρέφει μετά από 41 χρόνια στη Formula 1 για μία φαντασμαγορική παράσταση (pics)

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός τηλεφώνησε στον αμυντικό της Ρόμα Τζανλούκα Μαντσίνι και τον τερματοφύλακα της Αταλάντα Μάρκο Καρνεσέκι προκειμένου να αναπληρώσει το κενό στις δύο θέσεις, με την Ιταλία να παίζει το μέλλον της στη διοργάνωση, καθώς η πρόκριση στα τελικά της Γερμανίας κάθε άλλο παρά έχει εξασφαλιστεί.

H Ιταλία ψάχνει νίκη με την Βόρεια Μακεδονία (που την είχε πληγώσει, αφήνοντάς την εκτός Μουντιάλ 2022) και στη συνέχεια θα παίξει σε τελικό με την Ουκρανία, για το ποια θα ακολουθήσει την Αγγλία στα τελικά του Euro.

Μετά τις δοκιμές στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο αμυντικός της Ίντερ επιβεβαιώθηκε η μυϊκή καταπόνηση στη δεξιά γάμπα και κρίθηκε ανίκανος να παράσχει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας κι επέστρεψε στους «Νερατζούρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ