Τα… έχωσε στη FIFA για το Μουντιάλ του 2034 ο Γκορέτσκα

Τα… έχωσε στη FIFA για το Μουντιάλ του 2034 ο Γκορέτσκα

Ο Λέον Γκορέτσκα επέκρινε τη FIFA για την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2034 στη Σαουδική Αραβία.

Ο Γερμανός διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Λέον Γκορέτσκα, πιστεύει ότι η FIFA δεν έχει διορθώσει το «λάθος» της με την επιλογή του Κατάρ, όσον αφορά την επιλογή της διοργανώτριας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034.

Η Σαουδική Αραβία επιβεβαιώθηκε ως οικοδεσπότης της διοργάνωσης εκείνη τη χρονιά καθώς ήταν η μόνη επιλέξιμη χώρα που υπέβαλε έγκαιρα προσφορά ως τη λήξη της προθεσμίας που είχε καθορίσει η FIFA, στις 31 Οκτωβρίου.

Ερωτηθείς για τις σκέψεις του σχετικά με τη διοργάνωση του τουρνουά από τη Σαουδική Αραβία, ενώ η ίδια διοργάνωση διεξήχθη πέρυσι στο Κατάρ, ο Γκορέτσκα είπε:

«Το λάθος ήταν στην απονομή (του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ) και στα κριτήρια που έπαιξαν ρόλο. Αυτό προφανώς δεν έχει διορθωθεί για το μεθεπόμενο κι αυτό σίγουρα δεν είναι καλό.

Εγώ ασχολούμαι πρώτα με το τι θα ακολουθήσει αυτό το καλοκαίρι (σ.σ. Euro 2024) και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος γιατί αυτές οι ερωτήσεις πιθανότατα θα μειωθούν και μπορούμε να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, αυτό που θέλουμε όλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ