Λήξη συναγερμού με Σβιντέρσκι: Καθαρές οι εξετάσεις του

Λήξη συναγερμού με Σβιντέρσκι: Καθαρές οι εξετάσεις του

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Κάρολ Σβιντέρσκι μετά τα λιποθυμικό επεισόδιο που είχε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό...

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι αγωνίστηκε ως βασικός δίπλα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην αναμέτρηση της Πολωνίας κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Όμως ο 26χρονος επιθετικός, δε μπόρεσε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση κόντρα στους Τσέχους, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ένιωσε μια αδιαθεσία και λιποθύμησε στη φυσούνα την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια της ομάδας του. Αμέσως, τα ιατρικά επιτελεία και τον δύο ομάδων επενέβησαν με τον Σβιντέρσκι να ανακτά γρήγορα τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κομίνη στο betarades.gr: «Οφσάιντ στο γκολ ο Μαουρίσιο – Το ματς έγινε 1-0 στα αποδυτήρια, διότι φοβήθηκα…» (vid)

Μια μέρα μετά ο άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ωστόσο δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό με τον 26χρονο να βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή του για την φιλική αναμέτρηση της Τρίτης (21/11) κόντρα στην Λετονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ