Προπονητής Ιράν : «Κανείς δεν θέλει να παίξει μαζί μας, λόγω των πολιτικών προβλημάτων»

Προπονητής Ιράν : «Κανείς δεν θέλει να παίξει μαζί μας, λόγω των πολιτικών προβλημάτων»

Λίγες ημέρες μετά τη ματαίωση του φιλικού ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιράν, και όσα ακολούθησαν με τις δύο επιθετικές ανακοινώσεις, ο Κάρλος Κεϊρόζ εξέφρασε την άποψή του επί του θέματος στους ποδοσφαιριστές του.

Τη ματαίωση του φιλικού ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και του Ιράν, ακολούθησαν δύο επιθετικές ανακοινώσεις, μία από την ιρανινή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και μία από την ελληνική, αφού εκείνη του Ιράν θεώρησε έλλειψη σεβασμού την ακύρωση της αναμέτρησης.

Την Κυριακή (03/06), ο ομοσπονδιακός προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του με αφορμή το εν λόγω γεγονός και όπως αναφέρουν τα εγχώρια ΜΜΕ, τους εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι υπόλοιπες εθνικές ομάδες αρνούνται να αγωνιστούν μαζί τους, λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα τους.

Το Κόσοβο έχει αρνηθεί επίσης να αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ασιατική ομάδα, εξ ου και ο λόγος που έχει ενισχυθεί η πεποίθηση στο Ιράν ότι το πολιτικό κλίμα διαδραματίζει ρόλο στη στάση των άλλων χωρών απέναντί τους. Πιθανότατα, πάντως, απώτερος σκοπός του Πορτογάλου τεχνικού είναι και το να τονώσει τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του εν όψει Μουντιάλ.

Η ομάδα του Κεϊρόζ θα δώσει το τελευταίο φιλικό της πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στη Λιθουανία την ερχόμενη Παρασκευή (08/06) και έπειτα θα ταξιδέψει στη Ρωσία, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο στο δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ