Επίσημο: Συνεχίζει στον πάγκο της Αργεντινής ο Σκαλόνι

Επίσημο: Συνεχίζει στον πάγκο της Αργεντινής ο Σκαλόνι

Στον πάγκο της Αργεντινής θα παραμείνει ο Λιονέλ Σκαλόνι τόσο στο Κόπα Αμέρικα του προσεχούς καλοκαιριού, όσο και στο Μουντιάλ του 2026.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι, που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας, Κλαούντιο Τάπια, και έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Σκαλόνι ταξίδεψε 260 χιλιόμετρα ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Τάπια να συναντηθούν στην βίλα του, που βρίσκεται σε προάστιο του Μπουένος Άιρες. Η συζήτηση ήταν σε εξαιρετικό κλίμα και έτσι η πετυχημένη συνεργασία τους θα συνεχιστεί τόσο στο Κόπα Αμέρικα του προσεχούς καλοκαιριού, όσο και στο Μουντιάλ του 2026.

Διαβάστε επίσης: «Ετοιμάζει τα συμβόλαια και ταξιδεύει για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

Παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν ανάμεσα στον πρόεδρο και τον προπονητή, τόσο για οικονομικούς λόγους, όσο και για διαφωνία για το πρότζεκτ συνολικά, οι δύο άνδρες διευθέτησαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα και συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Μάλιστα, αμφότεροι αποχωρώντας από τη συνάντηση και συναντώντας κάποιους φιλάθλους για αυτόγραφα και φωτογραφίες επιβεβαίωσαν πως όλα πήγαν καλά και δήλωσαν ικανοποιημένοι. Ο Τάπια ανέβασε και μια φωτογραφία τους στο Twitter αναφέροντας «Πόσο χάρηκα που σε είδα, Γκρίνγκο» αποκαλώντας τον Σκαλόνι με το παρατσούκλι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ