Χαμός στην Εθνική: «Ο Πογέτ, ο Σάντος και ο Χιμένεθ…»

Χαμός στην Εθνική: «Ο Πογέτ, ο Σάντος και ο Χιμένεθ…»

Δημοσίευμα-βόμβα για την Εθνική μας ομάδα που «δεν αποκλείεται ακόμη και αν προκριθεί στο Euro να έχει άλλον προπονητή».

Ένα δημοσίευμα «βόμβα» από την Ιταλία έρχεται να… ταράξει τα νερά στην Εθνική μας ομάδα, μόλις ενάμιση μήνα πριν τα play offs πρόκρισης για το Euro 2024 κόντρα στο Καζακστάν στην Opap Arena (21/3).

Στο ρεπορτάζ ιταλικού Μέσου αναφέρεται πως ο Γκουστάβο Πογέτ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και επισημαίνεται πως η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τους αγώνες των play offs του Μαρτίου.

«Δεν αποκλείεται ακόμη και αν η Ελλάδα προκριθεί στο Euro να έχει άλλον προπονητή», αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, με τη θέση του Πογέτ να κρίνεται ως ιδιαίτερα επισφαλής.

«Ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Φερνάντο Σάντος είναι δύο ονόματα που εξετάζει η ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ. Επισημαίνεται πως «ο Σάντος πήγε πρόσφατα στην Μπεσίκτας, αλλά η κατάσταση είναι ρευστή». Ενώ για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ επισημαίνεται ότι «δεν εργάζεται κάπου, του αρέσει η ιδέα να εργάζεται στην Ελλάδα και το όνομά του έχει ξαναπαίξει για τον πάγκο της Ελλάδας».

Bέβαια, υπενθυμίζεται, πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Nova είχε τοποθετηθεί για τον Γκουστάβο Πογέτ, λέγοντας τα εξής: «Στηρίζω τον Πογέτ μέχρι τον θάνατο, αλλά η Εκτελεστική Επιτροπή θα λάβει την απόφαση μετά τον Μάρτιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ