Προκριματικά EURO Νέων : Προκρίθηκε στην Elite Round για το Euro 2018 η Εθνική Νέων

Προκριματικά EURO Νέων : Προκρίθηκε στην Elite Round για το Euro 2018 η Εθνική Νέων

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική ομάδα νέων έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στην Εlite Round του Euro 2018.

Την πρόκρισή της στην Elite Round του Euro 2018 πανηγυρίζει από σήμερα η Εθνική ομάδα νέων. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα επικράτησαν 2-1 της Ρωσίας με ανατροπή, τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του 10ου ομίλου και προκρίθηκαν στην Εlite Round του Euro του 2018. Εκεί θα διεκδικήσουν την πρόκριση για την τελική φάση του Euro των νέων που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Φινλανδίας το καλοκαίρι του 2018.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους διεθνείς μας, καθώς στο 21ο λεπτό οι Ρώσοι πήραν το προβάδισμα με γκολ του Τικνιζιάν. Παρόλα αυτά η ομάδα του Γιάννη Γκούμα δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την λήξη του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του τερματοφύλακα Σιαμπάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Έλληνες παίκτες μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση και τα κατάφεραν. Στο 77’ ο Εμμανουηλίδης πέτυχε το 2-1 για την Εθνική μας και μας έστειλε στα γήπεδα της Φινλανδίας. Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης οι Ρώσοι έμειναν με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Τικνιζιάν και Βοροντίν.

Η Εθνική μας ομάδα, που βρίσκεται στο τρίτο γκρούπ δυναμικότητας, θα μάθει τους αντιπάλους της στους ομίλους του Elite Round στην κλήρωση που θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου στη Νιόν της Ελβετίας. Οι όμιλοι θα διεξαχθούν 19-27 Μαρτίου 2018.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Τάμπας, Μελιόπουλος, Δημητρίου, Παπάζογλου, Δημήτρουλας (57‘ Εμμανουηλίδης), Ξενιτίδης (75’ Γιούσης), Χατζηδήμπας, Κωστανάσιος, Δουβίκας (80’ Νταλακούρας), Καμπετσής

Ρωσία: Λομάεφ, Κακόεφ, Ευγένεφ, Βοροντίν, Ντιβέγιεφ, Τικνιζιάν, Γκολούμπεφ (46΄ Μουσάεφ), Γκορσκόφ, Κισέλεφ (38΄ Σουλεϊμάνοφ), Ούτκιν, Τσιπτσένκο (64΄ Ρουντένκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ