Ο Λοπετέγκι στέλνει… Μίτσελ στην Εθνική Ισπανίας!

Ο Λοπετέγκι στέλνει… Μίτσελ στην Εθνική Ισπανίας!

Με τον Λοπετέγκι να αποχωρεί από τον πάγκο της Ισπανίας μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ της Ρωσίας, ισπανικά Μέσα παρουσιάζουν τον Μίτσελ ως πιθανό διάδοχό του.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού (2013-2015), Μίτσελ Γκονζάλες, βρίσκονταν εδώ και καιρό μεταξύ των υποψήφιων για να αντικαταστήσουν τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μερένχες όμως ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ζουλέν Λοπετέγκι, προπονητή των Φούριας Ρόχας, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα αμέσως μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ισπανική Marca αναφέρει πως ο Μίτσελ, που είχε μείνει χωρίς ομάδα μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μάλαγα, γίνεται αυτόματα από τους πρώτους υποψήφιους για την ανάληψη τα τεχνικής ηγεσίας της ισπανικής Εθνικής ομάδας. Ο Μίτσελ άλλωστε έχει υπηρετήσει σαν παίκτης το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του την περίοδο 1985-1992, έχοντας 66 συμμετοχές και 21 γκολ με την La Roja, αγωνιζόμενος μάλιστα στα Μουντιάλ του Μεξικού το 1986 και της Ιταλίας το 1990.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ