ΕΠΟ: «Απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση όλων στην OPAP Arena για το ματς με το Καζακστάν»

ΕΠΟ: «Απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση όλων στην OPAP Arena για το ματς με το Καζακστάν»

Η ΕΠΟ επεσήμανε σ' όλους τους κατόχους εισιτηρίων ότι πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα στην OPAP Arena για τον αγώνα της Ελλάδας με το Καζακστάν

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στις 21 Μαρτίου στην «OPAP Arena» το Καζακστάν στον ημιτελικό των play-offs του Nations League, με στόχο την πρόκριση στο Euro 2024της Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Πογέτ για τα πλέι-οφ του Nations League (vid)

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας επεσήμανε στους κατόχους των εισιτηρίων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημαίνει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο».

Απαγορευμένα αντικείμενα

Η ΕΠΟ υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι πέραν της έγκαιρης προσέλευσης, θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών και να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους μια σειρά αντικειμένων τα οποία απεικονίζονται στην ακόλουθη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ