Mε τον 17χρονο Κουμπαρσί οι κλήσεις της Ισπανίας για τα ματς με Κολομβία και Βραζιλία (pic)

Mε τον 17χρονο Κουμπαρσί οι κλήσεις της Ισπανίας για τα ματς με Κολομβία και Βραζιλία (pic)

O Λουίς Ντε λα Φουέντε ανακοίνωσε την αποστολή για της Ισπανίας για τα επερχόμενα φιλικά παιχνίδια, συμπεριλαμβάνοντας στις κλήσεις του τον 17χρονο αμυντικό της Μπαρτσελόνα Πάου Κουμπαρσί

Ο Λουίς Ντε λα Φουέντε έκανε γνωστές τις κλήσεις του για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η εθνική ομάδα της Ισπανίας το επόμενο διάστημα κόντρα σε Κολομβία (22/3) και Βραζιλία (26/3).

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός προπονητής, κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή της «ρόχα», προκειμένου να κάνει αρκετές δοκιμές, με την μεγαλύτερη έκπληξη να αποτελεί η κλήση του 17χρονου κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Πάου Κουμπαρσί. Μάλιστα, ο ταλαντούχος στόπερ ενδέχεται να γίνει ο νεότερος αμυντικός που αγωνίστηκε για την εθνική Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης: Μόνο στον τελικό Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Ο Κουμπαρσί έχει πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές με του Μπλαουγκράνα την φετινή σεζόν, έχοντας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ενώ στον πρόσφατο αγώνα με την Νάπολι για τους «16» του Champions League αναδείχθηκε MVP του ματς.

Αναλυτικά η αποστολή της Ισπανία:

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ), Ντέιβιντ Ράγια (Άρσεναλ), Άλεξ Ρεμίρο (Ρεάλ Σοσιεδάδ).

Αμυντικοί: Πέδρο Πόρρο (Τότεναμ), Πάου Κουμπαρσί (Μπαρτσελόνα), Λε Νόρμαν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Λαπόρτε (Αλ Νασρ), Πάου Τόρες (Άστον Βίλα), Γκαιά (Βαλένθια), Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν), Βίβιαν (Αθλέτικ), Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης) και Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη).

Μέσοι: Ροντρίγκο (Μάντσεστερ Σίτι), Ζουμπιμέντι (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μίκελ Μερίνο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Φαμπιάν (ΠΣΖ), Σάνσετ (Αθλέτικ) και Άλεξ Μπαένα (Βιγιαρεάλ).

Επιθετικοί: Mοράτα (Ατλέτικο), Χοσέλου (Ρεάλ), Nίκο Γουίλιαμς (Μπιλμπάο), Nτάνι Όλμο (Λειψία), Σαράμπια (Γουλβς), Λαμίν Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Ζεράρ Μορένο (Βιγιαρεάλ) και Oγιαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ