Χατζισαφί για τη μη κλήση του στο Ιράν: «Δεν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα»

Χατζισαφί για τη μη κλήση του στο Ιράν: «Δεν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα»

Ο Εχσάν Χατζισαφί δεν κλήθηκε για τα ματς του Ιράν και σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως εκείνος δεν έχει αποφασίσει να αποσυρθεί.

Ο Εχσάν Χατζισαφί (όπως και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ) έμεινε εκτός από τις κλήσεις του Αμίρ Γκαλενόι για τις προσεχείς διπλές αναμετρήσεις του Ιράν με το Τουρκμενιστάν στις 21 και 26 Μαρτίου. Όπως είναι λογικό προέκυψε θέμα στην πατρίδα του αφού πρόκειται για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας και μία από τις ηγετικές φυσιογνωμίες.

«Είμαι σε καλή κατάσταση και δεν έχω αποφασίσει να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα και εάν ο κ. Γκαλενόι το θεωρεί καλό, θα υπηρετήσω την εθνική ομάδα. Αυτές τις μέρες, ευτυχώς, είμαι στην καλύτερη κατάσταση της προετοιμασίας μου», τόνισε σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο άσος της ΑΕΚ που ξεκαθάρισε πως είναι διαθέσιμος για την Εθνική.

Διαβάστε επίσης: Πογέτ: «Είμαστε κοντά στον στόχο μας – Το πιο επικίνδυνο είναι να πιστέψουμε ότι είναι κάτι εύκολο»

Παράλληλα, τα ιρανικά ΜΜΕ στέκονται στο γεγονός ότι ο Χατζισαφί εφόσον δεν ξανακληθεί στην Εθνική ομάδα θα χάσει τη δυνατότητα να γίνει ο recordman συμμετοχών με το Ιράν. Αυτή την στιγμή ο έμπειρος αμυντικός είναι τρίτος με 142 συμμετοχές, με τον Νεκουνάμ να είναι στην πρώτη θέση με 149 και τον Νταεΐ στη δεύτερη με 148.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ