«Μετά το Euro οι επαφές Σάουθγκέϊτ και Αγγλίας για νέο συμβολαιο»

«Μετά το Euro οι επαφές Σάουθγκέϊτ και Αγγλίας για νέο συμβολαιο»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ θα μιλήσει με την Ομοσπονδία της Αγγλίας για νέο συμβόλαιο μετά το προσεχές Euro sύμφωνα με τηn εφημερίδα «The Mirror».

Ο Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ έχει κάνει καλή δουλειά στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και εκτιμά πως το EURO, το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας, είναι ίσως η μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει ένα κορυφαίο τρόπαιο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «The Mirror», η αγγλική ομοσπονδία έχει προτείνει ήδη στον Σάουθγκέϊτ επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2026, προφανώς για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Αμερική, αλλά ο ίδιος διαμήνυσε πως όλες οι επαφές θα γίνουν μετά το EURO, ώστε να παραμείνει συγκεντρωμένος στην προσπάθεια των «τριών λιονταριών» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε επίσης: Το πλεονέκτημα περνάει από την Τουρκία για τον Ολυμπιακό: Η Εφές και η κακή παράδοση στο Σινάν Ερντέμ (vids)

Σκέφτεται να καλέσει παίκτη-έκπληξη στην Εθνική ενόψει του Euro 2024

Ο Σάουθγκεϊτ, σκέφτεται να καλέσει στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Euro, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας, το νέο αστέρι της Εβερτον, Τζάραντ Μπρένθγουεϊτ.

Ο 20χρονος στόπερ έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν στην Premier League και ο Σάουθγκεϊτ αναμένεται να του δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην αποστολή των «τριών λιονταριών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ