Κρόος: «Ανυπομονώ για το Euro, μετά η ανανέωση με την Ρεάλ»

Κρόος: «Ανυπομονώ για το Euro, μετά η ανανέωση με την Ρεάλ»

Ο Τόνι Κροος μίλησε για την επιστροφή του στην Εθνική Γερμανίας, αλλά και για την περίπτωση να ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Εθνική Γερμανίας θα είναι ενισχυμένη στο κέντρο της ενόψει του Euro 2024, με τον Τόνι Κροος να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με τα «πάντσερ».

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για την ανυπομονησία που έχει ώστε να ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση ανανέωσής του με τη «βασίλισσα».

Οι δηλώσεις του Τόνι Κροος:

Για την επιστροφή του στην Εθνική Γερμανίας: «Ανυπομονώ να πάρω μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν νομίζω πως έχω ανάγκη να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Όταν ο ομοσπονδιακός προπονητής με ρώτησε εάν ήθελα να συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση, σκέφτηκα αμέσως ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την εθνική Γερμανίας.

Έθεσα στον εαυτό μου αυτή την ερώτηση και απάντησα ο ίδιος ότι μπορώ να βοηθήσω. Το ίδιο σκέφτεται και ο προπονητής και συνεπώς ήταν μία απόφαση που πήραμε μαζί».

Για το μέλλον του στη Ρεάλ: «Ανανέωση με την Ρεάλ; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σύλλογο. Θα δούμε, έχουμε ακόμα να μιλήσουμε, θα συζητήσουμε. Είμαστε ακόμα στη φάση των αποφάσεων. Είμαι στην Ρεάλ εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν μπορούν να υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας. Και οι δύο πλευρές είναι ήρεμες, η σεζόν πηγαίνει καλά. Θα βρούμε μία ικανοποιητική λύση για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ