Μπακασέτας: «Στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί – Η διάθεση μας είναι πάρα πολύ καλή»

Μπακασέτας: «Στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί – Η διάθεση μας είναι πάρα πολύ καλή»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γεωργίας και ξεκαθάρισε πως σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν υπάρχουν φαβορί.

Η Εθνική Ελλάδος είναι έτοιμη να δώσει τον μεγάλο… τελικό με τη Γεωργία και ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το επικείμενο ματς.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» τόνισε μεταξύ άλλων πως σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν υπάρχουν φαβορί, ότι υπάρχει πολύ καλή διάθεση και ότι η συγκέντρωση όλων είναι μόνο στον αγώνα, ούτε στο πριν, ούτε στο μετά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Μπακασέτας:

Για το παιχνίδι με το Καζακστάν και τι περιμένει για αύριο: «Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, βάλαμε και ένα δεύτερο και έτσι ήρθε η νίκη και έκανε τη διαφορά. Δεν έχουμε κάποιο σενάριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».

Αν θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί δεδομένης της ιστορίας και πώς είναι η προετοιμασία: «Δεν θεωρούμε τίποτα για το αν είμαστε φαβορί ή όχι. Είναι ένας τελικός και στον τελικό δεν υπάρχει φαβορί. Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα ματς. Δεν θα μπω σε τέτοιους τίτλους. Η διάθεση μας είναι πάρα πολύ καλή. Παίξαμε ένα παιχνίδι που είχαμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα. Ήταν μία ομάδα που είχε παρουσιάσει πολύ καλά πράγματα στα προκριματικά. Θα δώσουμε το 100% και αυτό το παιχνίδι είναι ο οδηγός μας για το παιχνίδι με τη Γεωργία».

Τι περιμένει από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο καθώς η Γεωργία είναι δυνατή στην έδρα της αλλά και το γήπεδο της Εθνικής: «Θα συμφωνήσω ότι εντός έδρας είμαστε πολύ δυνατοί, ειδικά όταν έχουμε τον κόσμο μας και παίζουμε σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής επιπέδου εθνικής ομάδας, θέλεις να παίζεις σε τέτοια γήπεδα όπως εδώ. Ζεις για τέτοια παιχνίδια και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε γεμάτα γήπεδα. Δεν θεωρώ ότι θα παίξει κάποιο ρόλο. Ίσως το κάνουμε να είναι και υπέρ μας. Σε όλη μας την καριέρα, όλοι οι παίκτες παίζαμε σε μεγάλα ντέρμπι που έχει μεγάλη πίεση. Οπότε αυτός ο παράγοντας δεν παίζει κανέναν ρόλο αυτή τη στιγμή».

Για το τι έχει να σχολιάσει για συγκεκριμένα δημοσιεύματα που έλεγαν πως οι παίκτες της Ελλάδας εθεάθησαν εκτός ξενοδοχείου να κάνουν βόλτες το πρωί: «Τι να σχολιάσω; Δεν εχω να σχολιάσω κατι».

Αν θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή από την τελευταία φορά όπου είχε σκοράρει κιόλας κόντρα στη Γεωργία: «Σίγουρα το θυμάμαι. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως είμαστε μία τελείως διαφορετική ομάδα. Έχουμε περισσότερη εμπειρία από τότε. Όπως και η ομάδα της Γεωργίας δεν έχει σχέση με τότε. Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει από τότε, έχουν εξελιχθεί και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εκείνο το ματς».

Για το πόσο κοντά στο… όνειρο αισθάνεται πως είναι αυτός και οι συμπαίκτες του: «Δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς γιατί δεν υπάρχει το πριν και το μετά. Είναι αποκλειστικά το ματς. Οι πιο παλιοί στην ομάδα και οι προπονητές γνωρίζουν ακριβώς τι έχουν περάσει και τι έχουμε κάνει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Η συγκέντρωση μας είναι το αυριανό παιχνίδι και σε τίποτα άλλο. Ούτε στο πριν, ούτε στο μετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ