Ελλάδα Κ19 – Σερβία Κ19 3-3: Αντίο με ισοπαλία για την Εθνική

Ελλάδα Κ19 – Σερβία Κ19 3-3: Αντίο με ισοπαλία για την Εθνική

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με έξι γκολ, η Εθνική Κ19 έμεινε ισόπαλη 3-3 με την αντίστοιχη της Σερβίας.

Ισόπαλη 3-3 αναδείχθηκε η εθνική Νέων (Κ19) με αντίπαλο τη Σερβία, στον τελευταίο αγώνα της για τον 4ο όμιλο της Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Έτσι, η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με μία ισοπαλία και δύο ήττες στη διοργάνωση. Το σημερινό ματς που έγινε στην Ταμπούα της Πορτογαλίας ήταν συναρπαστικό, καθώς οι δύο ομάδες -έχοντας ήδη αποκλειστεί- έπαιξαν εντελώς απελευθερωμένα.

Η εθνική βρέθηκε πίσω 0-2 στις αρχές του β΄ ημιχρόνου από γκολ των Σεραφίμοβιτς (3΄), Σλίβιτς (48΄). Όμως έβγαλε αντίδραση και με σκορερ τους Αλεξίου (59΄,78΄), Καλοσκάμη (72΄) «γύρισε» το ματς και άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο, ο Σλίβιτς ήταν αυτός που «μίλησε» τελευταίος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 στο 88΄.

Μακράν κορυφαίος της Ελλάδας στη διοργάνωση ήταν ο αρχηγός της, Χρήστος Αλεξίου. Ο σέντερ μπακ της Ίντερ αναδείχθηκε, μάλιστα και πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με 3 γκολ καθώς είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς με την Πορτογαλία (1-2).

Η έκπληξη έγινε στο άλλο ματς του ομίλου, όπου η Δανία νίκησε 2-0 την Πορτογαλία στην Κοϊμπρα και προκρίθηκε στην τελική φάση, αφήνοντας έξω τους «οικοσεσπότες».

Η σύνθεση της εθνικής (Τάσος Θέος): Καρακασίδης, Γεωργιάδης (61΄ Λιατσικούρας), Αλεξίου, Κάτρης, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Μπάκουλας, Ανδρικόπουλος (46΄ Μπ. Κωστούλας), Καλοσκάμης (90+3΄ Μαρούτσης), Γκούμας (61′ Πασαχίδης), Γκιτέρσος (88΄ Παπακανέλλος)

Σερβία (Ράντοβαν Κριβόκαπιτς): Βελίτσκοβιτς, Ντέκιτς, Βασίλιεβιτς, Σεραφίμοβιτς, Μιρόσαβιτς, Στάνκοβιτς, Πέτροβιτς (63′ Μλαντένοβιτς), Άλεξιτς (54′ Μπούκινατς), Μιγιάτοβιτς (63′ Λούκοβιτς), Σρέμσεβιτς (68′ Μίρσεβιτς), Σίβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ